JONOTOYS: Jong en dynamisch en snelgroeiend in binnen- en buitenland
KLANT WORDEN
Jono Toys Bv Stadskanaal

Jono Toys B.V. is ruim 20 jaar importeur en exporteur van speelgoed Jono Toys B.V. is de speelgoedgroothandel met het speelgoed dat u nodig hebt. Jono Toys is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de speelgoedbranche. Wij zijn niet alleen een grote speler in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Zwitserland, Tsjechië en Scandinavië. Daarnaast hebben wij klanten verspreid over heel Europa, ook leveren wij buiten Europa. Daarom zijn wij op de internationale markt omtrent speelgoed een bekend gezicht. Door onze scherpe inkooptactieken en lage overheadkosten weten wij er voor te zorgen dat onze prijzen ongeëvenaard laag blijven.

Magazijn en showroom
Ons eigen magazijn heeft een opslagcapaciteit van ruim 10 000 m2. Hier houden wij alle producten die wij verkopen op voorraad, van restantpartijen van bekende internationale merken tot de allernieuwste gadgets die wij van beurzen meenemen. Verder beschikt Jono Toys B.V. over een eigen showroom. In deze overzichtelijk ingerichte ruimte van 200 m2 kunt u ons volledige speelgoedassortiment bekijken.

Assortiment
Wij hebben een uitgebreid assortiment met meer dan 1000 artikelen. Ons assortiment is altijd up-to-date, wij spelen altijd snel in op marktrends en zijn daarom altijd op de hoogte wat er gebeurd in de speelgoedbranche. Wij verkopen voornamelijk producten die gemaakt zijn in China en die worden dan verscheept of gevlogen naar Nederland, deze producten bevatten vaak hun eigen artwork van KidsFun. Daarnaast kopen wij ook partijen op van meestal gelicenseerde producten en merk producten zoals van Hasbro, Sambro, Disney en Paw Patrol.

Verpakkingslijn
Ten slotte hebben wij een eigen verpakkingslijn, die uiteraard over het bekende Kidsfun-logo beschikt. Onze designer kan dus voor iedere klant artwork op maat verzorgen. Zo maakt u van uw aangeschafte producten heel voordelig echte eyecatchers, die zonder twijfel de aandacht van uw klanten zullen trekken!

Onze klanten
Door de jaren heen heeft Jono Toys een klanten kring opgebouwd onder discounters, winkels, webshops, marktkoopmannen en groothandels. Jonotoys heeft afnemers over heel Europa, voornamelijk in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Onze geschiedenis
In het jaar 2001 richte Johnny Norder Jonotoys op. Jono staat voor Johnny Norder. Johnny was zijn leven lang marktkoopman en een standwerker in hart en nier, hierin verkocht hij veel verschillende producten. Hij begon met het verkopen van klompen en later ook schoonmaak middel en Burago model auto’s. Naar verloop van tijd begon hij ook speelgoed verkopen. Door de jaren heen werd het aantal bezoekers van de gemiddelde markt minder en minder, daardoor was Johnny eigenlijk genoodzaakt om te stoppen met het bezoeken van marken en zo was Jonotoys geboren. Sinds jaar en dag is Jonotoys gevestigd aan de Veenstraat nummer 17 op het industrie terrein te Stadskanaal.

Missie
Jono Toys zet zich in om kwalitatief en veilig speelgoed te laten produceren en te verkopen, zodat kinderen zorgeloos kunnen spelen met veilig en getest speelgoed.

Visie
Om het kind het kind te laten zijn en zijn of haar zorgen voor even te vergeten door het spelen met het speelgoed van Jono Toys.